tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 1.luukku

Ensimmäinen päivä joulukuuta ja tietenkin joulukalenterien aika. Olen päättänyt pitää joulukalenteria, ja julkaisen joka päivä uuden luukun, jossa esittelen vaihtuvat jouluisen askartelun, käsityön tai leivonnaisen. Kaikkien kommentoijien kesken tulen arpomaan jouluaiheisen yllätyspaketin 17.12, jotta se ehtii jouluksi perille.

1 luukusta paljastuu itse tehdyt joulukoristeet


Askartelimme tyttäreni kanssa savesta piparkakkumuoteilla koristeita. Nämä kuivuivat itsestään, eikä tarvinnut muuta kuin odottaa. Näitä voi laittaa vaikka kuuseen roikkumaan, korttiin  tai kukan mukana. Lintuun teimme pitsiliinalla pientä kuviota alareunaan




Jos kotoa ei löydy savea, voi näitä tehdä myös taikataikinasta pienten lasten kanssa. Ja jos haluaa, niin näitä voi vaikka vesiväreillä tai spraymaalilla värjätä

3 kommenttia:

  1. Hitsit, selasin koko pinterestin läpi kun yritin keksiä mitä joulukoristeita voisin ite tehdä, päädyin tietenkin paperisiin. Mutta nuo savisethan olisi olleet vaikka kuinka näppärät, tosi nätit! :)

    VastaaPoista
  2. Hitsit, selasin koko pinterestin läpi kun yritin keksiä mitä joulukoristeita voisin ite tehdä, päädyin tietenkin paperisiin. Mutta nuo savisethan olisi olleet vaikka kuinka näppärät, tosi nätit! :)

    VastaaPoista